pondelok 23. júna 2014

Júnové recenzie

Ako je to v skutočnosti so spolužitím s inou kultúrou a
 dva filmy, z ktorých mrazí


Timea Keresztényiová: Bez dcéry by som neodišla

Timea je mladá žena, ktorá chcela vycestovať na dovolenku s kamarátkou len za účelom oddychu. Spoznala tu však muža, ktorý zohrá v jej živote významnú úlohu. Všetko má svoj háčik, i táto lovestory ho mala- je čierny a je Moslim z iného štátu. Má takýto vzťah budúcnosť? Timei v rozhodnutí priťaží i fakt, keď sa dozvedá o tom, že za pár mesiacov bude matkou. Nechajte sa uniesť pravdivým príbehom, ktorý vás bude držať v napätí až do konca.

3096 dní

Rodičia Natasche Kampusch z Nemecka už takmer nedúfali, že po toľkých by sa ich unesená dcéra mohla nájsť. Po 3096 dňoch, ako je pomenovaný názov filmu, ju konečne objímu. Film vypovedá o celom prípade cez vyšetrovanie až po samotný únos. Fakt, že nejde o vymyslenú zápletku, vyvolal veľkú vlnu diskusií. Najpodstatnejšie je, že sa Natascha našla. Ak vás tento príbeh zaujal a nestačia vám len niekoľké články o prípade v novinách, určite si nenechajte ujsť filmovú verziu.

Beštia (Monster)

Módna polícia žasne nad premenou, akú maskéri vytvorili s Charlize Theron v hlavnej úlohe. Bývalú prostitútku Aileen Wuornosovú neteší život a pomýšľa na sebevraždu. Keď v bare stretne Selby, zamiluje sa do nej a kvôli nej pokračuje v prostitúcii, aby mali peniaze. Nenávidí, čo robí a dusí v sebe zúrivosť, ktorá vyvrcholí vraždou, po ktorej nasledujú ďalšie. Médiá ju označia ako Beštiu, v českom preklade Zrudu. Posledná júnová recenzia uzatvára trojicu príbehov, ktoré sú založené na skutočnej udalosti.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára