štvrtok 3. októbra 2013

Októbrové recenzie

Zvrátená kamarátka, o žene, ktorá hľadá svoj stratený štvorlístok a drahocenný čas

Rebecca Jamesová: Krásna beštia

Katherine prichádza do novej školy v Sidney a príliš o pozornosť spolužiakov nestojí. Všimne si ju Alice, hviezda školy a pozýva ju ku sebe na večierok. Katherine si nájde po čase priateľov a spoznáva i radostnejšie stránky života. Baví sa s novými priateľkami, no uvedomuje si, že Alicina prítomnosť jej neprospieva. Ohrdnutá priateľka nesedí so založenými rukami a rozhodne sa kruto pomstiť Katherine, ktorá nesie so sebou strašné tajomstvo z minulosti.

Denník Bridget Jonesovej

Hľadáš so svojimi priateľkami nejakú zábavnú komédiu na dámsky večer, ale Prci, prci, prcičky vás už nebavia? Voľte Bridget Jonesovú. S plnšou blondínkou, ktorá na stránkach svojho denníčka úprimne priznáva, že ,,fajčí ako továrňa a žije život starej panny", si príjemne spestríte večer. Bridget si kúpila denník, aby skončila so svojim nudným životom a je rozhodnutá využiť každú príležitosť. Predsavzala si schudnúť, prestať fajčiť, zamestnať sa v televízii a nájsť konečne princa na bielom koni. Podarí sa jej to?

V čase

O tom, aký drahocenný je čas, sa popísalo kadečo. No čo ak by ti na ruke tikal ciferník a keď sa vynuluje, vynuluje sa aj tvoj život? Will Salas bojuje o prežitie každý deň v chudobnej štvrti Dayton, kde má na deň len pár hodín života. Potom, čo jeho matka zomrie na nedostatok času na ruke, stretáva chlapíka, ktorý mu daruje celé storočie času. Hnaný pomstou sa vydá do New Grinwich, kde je čas luxus a každý si ho môže dovoliť. Stretáva tu dcéru bohatého magnáta Silviu a keď Willa prichádzajú zatknúť, Silvia sa stáva rukojemníčkou.

1 komentár:

  1. Aké sú vaše finančné potreby? Poskytujeme pôžičky od minimálne 7 000 USD do maximálne 900 000 000,00 USD s pohodlným trvaním, ktoré sa pohybuje od 1 do 25 rokov pri veľmi zníženej úrokovej sadzbe 3%. Kontaktujte nás e-mailom: mrfrankpoterloanoffer@gmail.com
    Ďakujeme a tešíme sa na vašu rýchlu odpoveď.
    S pozdravom,

    OdpovedaťOdstrániť