nedeľa 8. septembra 2013

Ideálny manžel? Paul Brockmann

Prototyp ideálneho slovenského manžela znie- aby sa vedel postarať o deti, pomohol mi v domácnosti, zarábal na chlieb a ľúbil ma. Čo ak si nastavíme, slečny, latku vyššie? Ktorá z nás by pohrdla krásnymi šatami a to každý deň? Pani Brockmannová z Nemecka má takýto klenot doma, manžela, ktorý jej za 56 rokov nakúpil 55 tisíc šiat.

Toľko šiat...kam ich tá žena uskladňuje, ako to, že tie šaty jej kupuje manžel a nebehá sama s kreditkou po luxusných butikoch? Paulov dobrý úmysel potešiť manželku, ktorý sa začal ešte pred zasnúbením kúpou desiatich šiat, by sme pokojne mohli nazvať mániou. Krátko po svadbe sa pár presťahoval do Ameriky, kde sa Paulovi začalo viac dariť a tak mohol investovať i do šiat. 

Jeho vášeň k nakupovaniu pre manželku šokovala aj ich dcéru. U dcéry sa nepoprel zdravý sedliacky rozum, keď otcovi navrhla, aby zorganizovali výpredaj všetkých šiat. To, že ešte nespočetne šiat ostalo i po zametaní dlážky tretieho výpredaja, sa dá vyriešiť. Medzi šatami sa určite nájdu i univerzálne kúsky (šaty, ktoré nevyjdú nikdy z módy) a môžu ich dediť ďalšie tri generácie. Druhou, možno lepšou alternatívou, by bol free bazár, čo znamená zadarmo. Ani by sa nenazdali a po šatách by sa len tak zaprášilo. Nevýhodou však je, že by z toho nemali finančný zisk, ba možno mali, televízny štáb by ich pozval na obrazovky, začo by dostali zaplatené.



U Paula prevládal názor, že nakupovanie je vášeň. Za toľké peniaze, ktoré minul, by ho zrejme nik nepochválil a rodina mala s vyhľadaním odborníka k takémuto druhu mánii zasahovať skôr. Alebo by ste si nechali dámy, ruky založené v lone? Paul by vám spokojne nakupoval a vám by sa nikdy nestal módny prešľap, že na jednu párty by ste prišli dvakrát v rovnakých šatách :-).



3 komentáre:

  1. Aké sú vaše finančné potreby? Poskytujeme pôžičky od minimálne 7 000 USD do maximálne 900 000 000,00 USD s pohodlným trvaním, ktoré sa pohybuje od 1 do 25 rokov pri veľmi zníženej úrokovej sadzbe 3%. Kontaktujte nás e-mailom: mrfrankpoterloanoffer@gmail.com
    Ďakujeme a tešíme sa na vašu rýchlu odpoveď.
    S pozdravom,

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pôžička – Hypotéky až 100 000eur a viac
    - Ponúkame Pôžičku DO 100 000 eur, Pre každého,
    - Pôžička na účet
    - Bez preverovania bankového registra,
    - Seriózne jednanie
    Ak mate záujem o uver, stačí do emailu uviesť vaše, meno, priezvisko, telefónne číslo,. My vás budeme následne kontaktovať.
    E-mail: pozrirych@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť

  3. Do you need a loan? personal loan? Business loans? Mortgage loan? Agricultural and project finance? We offer all types of loans at 2% interest rate! Contact e-mail; (challotloan@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť