nedeľa 8. septembra 2013

Stretnutie Čecha a Poľky= lovestory?

Na svete je toľko internacionálnych priateľstiev, partnerstiev či sietí rodinných príslušníkov, že nad ich komplikovanosťou a pestrosťou by nám akiste padla sánka. Dnes však nepôjdem s písaním ku desaťčlennej africkej rodine či vzťahu na diaľku tisíc míľ. Zameriam sa na krátku návštevu dvadsaťjeden ročnej Poľky u našich susedov, ktorej príchod nevyvolal aplaus.  

Na fotke sa javí ako sympatická slečna, ktorá má rovnaké záujmy ako jej  rovesníci. Teda, rovnaké záľuby to môžu byť, ibaže sa odlišuje od ostatných svojim snom. Chce mať sexuálny styk so 100 000 mužmi, z toho si už môže odpočítať v zápisníku mínus šesťsto. Čo poviete, šikovná, všakže? Vymyká sa priemeru, v ktorom spadá na jednu ženu približne jedenásť sexuálnych partnerov za život. Ibaže Ania je ambiciózna mladá žena, karieristka v sexe, ktorá sa ženie vpred za svojím snom, ako sa ty ženieš napríklad za víziou byť úspešný. Naposledy si zobrala na mušku Prahu.

Pre dámy popudivé, pre mužov... výsmech či zábavne strávený večer? Vzhľadom na to, že stretnutia s poľskou celebritou sa zúčastnili dvaja muži, z toho jednému za posedenie zaplatili, aby mohli spomenúť novinári v článku aspoň dve prítomné osoby včetne Anie (jeden muž by vyzeral zúfalo, dvaja muži dodávajú na fotkách z večera pôsobivejšiu atmosféru), nedopadol najlepšie. Z veľkej párty bolo fiasko. Avšak každý si prišiel na svoje- čitatelia sa bavili, novinári dostali za reportáž pochvalu od šéfa, dvaja muži si užívali svojich päť minút slávy. I Ania si odpočítala z čísla so šiestimi nulami dvoch chlapov, i keď rátala minimálne s dvojnásobným počtom. 
Kufre balila zrejme nie najspokojnejšia ale žena s jej ambíciami sa zaiste tak ľahko nevzdá. Nám neostáva nič iné, len jej zaželať veľa šťastia pri návšteve inej metropoly a snáď jej srdce nepodľahlo-ako sa filozofuje vo výroku: ,,Ženy jsou všeho schopné. Jsou schopné se dokonce zamilovat do svých mužů. (Mór Jókai)" Čechovi, pretože jej posteľová povesť  by bola ohrozená :-).

1 komentár:

  1. Aké sú vaše finančné potreby? Poskytujeme pôžičky od minimálne 7 000 USD do maximálne 900 000 000,00 USD s pohodlným trvaním, ktoré sa pohybuje od 1 do 25 rokov pri veľmi zníženej úrokovej sadzbe 3%. Kontaktujte nás e-mailom: mrfrankpoterloanoffer@gmail.com
    Ďakujeme a tešíme sa na vašu rýchlu odpoveď.
    S pozdravom,

    OdpovedaťOdstrániť