streda 11. septembra 2013

Liek na lásku

Ingrediencie: soľ, cukor, voda, obyčajný pohár

Postup: Vezmeme pohár a nalejeme doňho vodu. Vezmeme jednu polievkovú lyžicu soli a cukru a primiešame do pohára. Odporúča sa vypiť výslednú zmes čo najrýchlejšie.

Optimálne: Popíjajte zmes 2x za deň počas celého týždňa, pričom budete mať na očiach fotografiu vášho vyvoleného.

Čo poviete, vyskúšate tento recept? Ak máte akékoľvek problémy s nešťastnou láskou, či už rozchod, hádky vo vzťahu alebo neopätované city, popíjajte liek celý týždeň. Jazyk vám stŕpne už po prvom dni len pri pomyslení nato, že máte opäť tú tekutinu do seba vliať. Verte mi, také isté pocity som zažívala, keď som bola donútená absolvovať privítací ceremoniál ako dieťa v tábore a na počesť príchodu nových členov nám do ruky vtisli pohár so zelenou zmesou (to zelené bol bonus v podobe rias). Nielenže začnete tento odvar neznášať, ešte keď budete pri popíjaní hľadieť na fotku objektu celého problému, v povedomí sa vám prepojí nepríjemné popíjanie s tvárou toho človeka. A výsledok? Po uplynutí týždňa budete tak znechutený pri pohľade na soľ, cukor a vodu (aj človeka), že sa problémy s láskou stratia ako lusknutím prsta.

Ak nechcete vyskúšať prvý spôsob, určite neskúšajte radu číslo dva v znení- potrebujem svoj čas, aby som zabudol. I keď má na výslednom ,,uzdravení" z lásky do veľkej miery podiel staré známe heslo, čas je najlepší lekár, nie je to úplne pravda. Tým, že budeš doma, spomínať na staré časy ktoré sa už nevrátia, všetko ľutovať a smutne si prezerať vaše fotografie, svoje nešťastie zbytočne prehĺbiš. 

Podobne ako pri jesennej depresii, i tu platí, že najlepšie je sa odreagovať od daného problému. To znamená, tráv veľa času s priateľmi, rodinou, športuj, prihlás sa na jazykový kurz z angličtiny. Vyhýbaj sa spoločným známym s tvojim objektom (aspoň na určitý čas, pretože ti môžu pripomínať toho človeka) a hlavne vyhádž spoločné fotografie, ktoré ťa lákajú spomínať. Rob to, čím si vybiješ zo seba to negatívne. Niekomu pomáha žmoliť pár dní vreckovku, niekomu vyrozprávanie. Musíme si uvedomiť, že každý partner bol nejakým spôsobom pre nás učiteľ a pre niečo sme ho v živote stretli. Preto je pekné, ak si na daného človeka uchováš spomienky, ale iba v zdravej miere, ako napríklad na super spolužiačku zo strednej.

Ak by existovala tabletka proti láske, bola by jednou z najžiadanejších na svete. Každý deň sa tisícky ľudí dávajú dokopy, takisto sa páry rozchádzajú. Každý ma iný čas na zotavenie z tejto choroby, niekomu to trvá týždeň, inému pár mesiacov. Ver, že nič netrvá večne a je to len na tebe, či sa pokúsiš cez to preniesť rýchlejšie alebo s tým plávať na dobu neurčitú. 




2 komentáre:

  1. Aké sú vaše finančné potreby? Poskytujeme pôžičky od minimálne 7 000 USD do maximálne 900 000 000,00 USD s pohodlným trvaním, ktoré sa pohybuje od 1 do 25 rokov pri veľmi zníženej úrokovej sadzbe 3%. Kontaktujte nás e-mailom: mrfrankpoterloanoffer@gmail.com
    Ďakujeme a tešíme sa na vašu rýchlu odpoveď.
    S pozdravom,

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pôžička – Hypotéky až 100 000eur a viac
    - Ponúkame Pôžičku DO 100 000 eur, Pre každého,
    - Pôžička na účet
    - Bez preverovania bankového registra,
    - Seriózne jednanie
    Ak mate záujem o uver, stačí do emailu uviesť vaše, meno, priezvisko, telefónne číslo,. My vás budeme následne kontaktovať.
    E-mail: pozrirych@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť